Νέο online σεμινάριο από το Skillbox | HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ACTA-certified)

Εκπαίδευση

04/11/2022 09:43:00

To Jobfind.gr προτείνει το νέο online σεμινάριο του Skillbox, "HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού".

Ένα πρακτικό εργαλείο στα χέρια κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης ή εκείνου που έχει επιφορτιστεί με θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Αποτελεί, εξίσου, η ιδανική εκπαίδευση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο αντικείμενο. Μέσα σε 4 εβδομάδες θα μπορέσετε να εκπαιδευτείτε online με ασύγχρονη παρακολούθηση για τον προσδιορισμό των αναγκών της επιχείρησης σε έμψυχο υλικό, την αναζήτηση του κατάλληλου υποψηφίου, τη διεξαγωγή μιας αποτελεσματικής συνέντευξης, τη στελέχωση θέσεων με όρους αξιοκρατίας, την αξιολόγηση της απόδοσης των εργαζομένων με καθορισμένα εκ των προτέρων κριτήρια, τον εντοπισμό αναγκών εκπαίδευσης, τη σύνδεση της απόδοσης με ένα δίκαιο σύστημα αμοιβών έως την παροχή ευκαιριών επαγγελματικής ανέλιξης και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με το προσωπικό. 
 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το "HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού"

 

Η Διαλεχτή Φωτοπούλου, ΗR Manager, θα είναι κοντά σας με στόχο την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σας απαντώντας σε απορίες και ερωτήματα που θα προκύψουν μέσα από το forum που βρίσκεται εντός της πλατφόρμας. Η ίδια είναι κάτοχος διδακτορικού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και μεταπτυχιακών στην Ψυχολογία, καθώς και στα Χρηματοοικονομικά. Ασχολείται απρόσκοπτα με την εκπαίδευση ενηλίκων σε τομείς όπως τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού,  την Οργανωσιακή Ψυχολογία και το Μanagement σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει απασχοληθεί και ως online εισηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Liverpool. 


Αποκτήστε αναγνωρισμένη advanced πιστοποίηση από την ΑCΤΑ

Το σεμινάριο έχει πιστοποιηθεί από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, προσφέροντας ένα ακόμη εφόδιο στο βιογραφικό σας! Ολοκληρώνοντας με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα λάβετε αναγνωρισμένη βεβαίωση παρακολούθησης. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και ετοιμαστείτε να κάνετε την εγγραφή σας από 21 Νοεμβρίου σε μειωμένη τιμή σε σχέση με την αρχική. Δείτε τον αναλυτικό οδηγό σπουδών του σεμιναρίου.
 

Εταιρική εκπαίδευση

Είστε εταιρεία και σας ενδιαφέρει να εκπαιδεύσετε ακόμη καλύτερα το τμήμα HR που διαθέτετε; Το Skillbox, o εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind.gr προσφέρει ειδικά πακέτα για εσάς για την επιμόρφωση του προσωπικού σας. Μια εταιρεία που πιστεύει στους ανθρώπους της, πιστεύει και στο επιτυχημένο μέλλον της. Επικοινωνήστε με το Skillbox εδώ!  


Δείτε το trailer του σεμιναρίου εδώ: